ECHIPA TIMFIX

 
Echipa Timfix  Timisoara | Servicii pentru cladiri
 
Echipa Timfix  Timisoara | Servicii pentru cladiri
 
 
Echipa Timfix  Timisoara | Servicii pentru cladiri
 

SERVICII PENTRU CLADIRI

TIMFIX - PREZENTARE COMPANIE

   CONSTRUCTII, AMENAJARI
   INTRETINERE CLADIRI
   CURATENIE CLADIRI
   REPARATII CLADIRI
   Parteneri
 

TIMFIX este prezent in Timisoara cu scopul de a acoperi domeniul de servicii integrate de management al cladirilor si proprietatilor in contextul unei dezvoltari accelerate a mediului de afaceri din vestul Romaniei.

Cu o echipa tanara, energica si motivata , muncitori calificati si necalificati, sefi de operatiuni si manageri experimentati si rodati in lucrari de diverse complexitati, oricand suntem disponibili pentru a va oferi consultanta si rezolvarea diverselor probleme aparute in intretinerea unei cladiri, incepand din stadiul de proiect si ulterior cu intretinerea cotidiana.

Managerii de proprietati se confrunta mereu cu provocarea de a intelege si a privi dintr-o perspectiva strategica si globala gestionarea serviciilor din cadrul unei cladiri, in contextul unei evolutii dinamice a mediului de afaceri si cel tehnologic deopotriva.

Serviciile aferente gestionarii unei cladiri acopera o paleta larga, de la incalzire, aerisire, racire, iluminare, utilitati, securitate, curatenie, pana la managementul energiei si alte servicii conexe. Aceste servicii reprezinta nu doar o zona ce necesita cheltuieli considerabile, cat si o importanta sursa de influentare a climatului moral , a sigurantei si productivitatii.

Toate aceste variabile se pot regasi sub controlul direct al managerului cladirii sau pot fi externalizate catre profesionisti in domeniul de management al cladirilor “facility management”.

TIMFIX
va ofera pentru cladirea dumneavoastra, gama completa de informatii si strategii capabile sa eficientizeze procesul de mentenanta al serviciilor dintr-o cladire, servicii diversificate de intretinere, curatenie si reparatii, planuri de rezolvare a situatiilor de urgenta si de securizare a locului de munca care duc la eficientizarea costurilor operationale si administrative ale cladirii.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Web design by
Royalty
Copyright © 2019 TIMFIX SERVICII SRL

Telefon : +40 256/212296, +40 735/846349
Email : office@timfix.ro